Τι ειναι το abd

ΕΤΟΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Το ABD είναι μια πρωτοπόρος ιστοσελίδα που έχει ως στόχο να κάνει τη διακόσμηση με μπαλόνια εύκολη και προσιτή στον καθένα.

Βλέπετε φωτογραφίες  στο pinterest και στο instagram με εντυπωσιακές πρωτότυπες διακοσμήσεις με μπαλόνια, για πάρτυ ,  πρώτα γενέθλια , bachelor , baby shower  και τις ζηλεύετε?

Θέλετα μια μοναδική διακόσμηση με μπαλόνια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η επιθυμείτε να οργανώσετε ένα πάρτυ για τα πρώτα του/της γενέθλια που θα το θυμάστε για πάντα? Τώρα στο abd.gr μπορείτε να επιλέξετε μια από τις δεκάδες διακοσμήσεις που σας αρέσει κι εμείς σας στέλνουμε τα υλικά και τις ακριβείς οδηγίες για να το επιτύχετε σε πολύ λίγο χρόνο

Από την πολυετή εμπειρία μας, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος https://balloon.gr  -κορυφαίο στη λιανική πώληση μπαλονιών- διαπιστώσαμε πως οι πελάτες συχνά δυσκολεύονται όταν πρόκειται να κάνουν μόνοι τους μια διακόσμηση. Πολλές φορές βλέπουν ένα όμορφο μπουκέτο με μπαλόνια στο Pinterest, στο Instagram ή κάπου έξω, αλλά όταν έρχεται η ώρα να παραγγείλουν κάτι αντίστοιχο δεν έχουν ιδέα τι θα χρειαστούν για να φτιάξουν μία σύνθεση στο σπίτι. Πώς λέγονται τα μπαλόνια που βλέπω; Τι μέγεθος φιάλης ήλιον θα χρειαστώ για να φουσκώσω τα συγκεκριμένα μπαλόνια; Που θα βρω ειδικές κορδέλες για μπαλόνια; Και άλλα πολλά τέτοια ερωτήματα, κάνουν το φούσκωμα των μπαλονιών από διασκέδαση.. μπελά!

Έτσι, δημιουργήθηκε το ABD, για να φτιάχνετε Awesome Balloon Decorations και μόνοι σας, πολύ εύκολα!

Το ABD κάνει τη δύσκολη δουλειά για εσένα. Βλέπεις τη φωτογραφία που σου αρέσει, το βαθμό δυσκολίας, τον απαιτούμενο χρόνο και την τιμή και.. παραγγέλνεις τη φωτογραφία! Στο δέμα που θα σου έρθει περιλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα: μπαλόνια, κορδέλες, εύχρηστες φιάλες ήλιον και ο,τι άλλο χρειάζεται για να φτιάξεις αυτό ακριβώς που βλέπεις στη φωτογραφία! Επιπλέον, στην περιγραφή κάθε προϊόντος θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα φτιάξεις τη σύνθεση που βλέπεις.

Τα μπαλόνια είναι χαρά και με τη βοήθεια του ABD, είναι χαρά για όλους!

Καλάθι
There are no products in the cart!
Total
0.00
Continue Shopping
0