έξυπνες λύσεις για διακόσμηση με μπαλόνια

• Δεν χρειάζεται να έχετε ασχοληθεί ξανά με το φούσκωμα των μπαλονιών για να τα καταφέρετε περίφημα με τις συνθέσεις με μπαλόνια του ABD! Τα σετ περιλαμβάνουν είτε φουσκωτήρα χειρός, είτε εύχρηστες μικρές φιάλες ήλιον ή περιλαμβάνουν λίγα μπαλόνια που μπορείτε να τα φουσκώσετε με το στόμα ή με ένα απλό καλαμάκι ,αν είναι αλουμινίου. Έτσι, σε κάθε περίπτωση δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου. Η μεγάλη πλειοψηφία των συνθέσεων του ABD είναι εύκολες έτσι ώστε να μπορούν να κατασκευαστούν από όλους.

• Κάθε σετ, περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε τη σύνθεση που βλέπετε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα αξεσουάρ και των εξοπλισμό των μπαλονιών, το abd έχει μεριμνήσει γι’ αυτά.

• Το ήλιον λόγω της μοναδικότητας του ως ευγενές αέριο αλλά και λόγω της παγκόσμιας έλλειψης του, δυστυχώς καταλήγει να είναι αρκετά ακριβό προϊόν. Κάποιες συνθέσεις ίσως σας φανούν αρκετά ακριβές, παρόλο που δεν έχουν τόσα πολλά μπαλόνια. Αυτό οφείλεται στο ότι η σύνθεση απαιτεί φιάλη ήλιον. Κάνοντας μία έρευνα αγοράς, θα διαπιστώσετε ότι η εταιρία μας (www.balloon.gr) διαθέτει τις χαμηλότερες τιμές σε φιάλες ήλιον λιανικής πώλησης. Αν λοιπόν θέλετε κάτι φθηνότερο, προτιμήστε μέσω των φίλτρων, μία σύνθεση που δεν περιέχει ήλιον. Το ABD έχει να σας προτείνει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους να χρησιμοποιήσετε τα μπαλόνια!

• Γιατί απ’ το ABD; Με το να κατασκευάσετε εσείς τη σύνθεση των μπαλονιών και όχι σε κάποιο κατάστημα, έχετε το πλεονέκτημα να φουσκώσετε όσα απ’ τα μπαλόνια θέλετε, όποτε εσείς θέλετε, σε όποιο χώρο θέλετε -αφού ξεφούσκωτα μπορείτε να τα μεταφέρετε παντού- και με πιο οικονομικό τρόπο! Φουσκώνοντας τα μπαλόνια λίγο πριν το event σας, εξασφαλίζετε ότι θα διατηρηθούν περισσότερο. Επίσης μην ξεχνάτε ότι το φούσκωμα των μπαλονιών αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία –ιδίως αν περιλαμβάνει ήλιον!- που μπορείτε να κάνετε λίγο πριν το πάρτι σας με τους αγαπημένους σας!

Καλάθι
There are no products in the cart!
Total
0.00
Continue Shopping
0