τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Για την ολοκλήρωση της αγορά σας προσφέρουμ ε 5 τρόπους πληρωμής για να επιλέξετε όποιον σας εξυπηρετεί:

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό


EUROBANK

ΙBAN: GR8402601520000620200345333

Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0152.62.0200345333 

Κατά την κατάθεση, συμπληρώνετε τον αριθμό παραγγελίας σας ή τους αριθμούς παραγγελιών εάν είναι παραπάνω από μια.

Στη συνέχεια επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό μας κέντρο, καλώντας στο 26910 61694 για να μας ενημερώσετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
ΠΡΟΣΟΧΗ.  Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΕΝΤΟΣ 10  ΗΜΕΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ , ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ

3. Με υπηρεσία πληρωμών paypal

Συμπληρώνετε τη φόρμα παραγγελίας και επιλέγετε την paypal ως τρόπο πληρωμής. Ακολουθείτε τα βήματα της paypal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.


4. Μέσω πιστωτικών  χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

  Η εκκαθάριση των πιστωτικών καρτών πραγματοποιείται μέσω της ALPHA BANK με τη μέθοδο redirect η οποία σας εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια συναλλαγών. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

5. Mε χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Η επιλογή αυτή δίνεται από την Αlpha bank αφου πρώτα ο πελάτης επιλέξει τον τρόπο πληρωμής  “πληρωμή μέσω κάρτας” .  Μετα το ασφαλές redirection  θα του δοθεί και η επιλογή πληρωμή μέσω masterpass.Με το Masterpass, οι online πληρωµές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωµής το Masterpass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δηµιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυµεί να χρησιµοποιήσει για την πληρωµή. ∆εν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευµένα µε ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόµενη επιχείρηση. Το Masterpass αποδέχεταιόλεςτιςκάρτεςπληρωµών(American Express, Visa, MasterCard, Diners Club). 

Καλάθι
There are no products in the cart!
Total
0.00
Continue Shopping
0